Beşiktaş İlkokulunda bir teneffüs saati.

Bir Beşiktaş İlkokulunda şöyle bir kural ''Her teneffüs farklı oyun oynanır.'' Çocuklar okulda kendilerini güvende hissettiği an hayal güçleri işin içine girer ve oynacak oyun için imkansızlaıklar ortadan kalkar. sıraları birleşitirip file gibi kullandılar. ONlar çözüm üretince bana voleybol oyununun kurallarını ifade etmek kaldı ki imkanlar dahilinde kurallara uyarak oynuyorlar. Her teneffüs farklı bir oyun oynamak oyuna isteyen herkesi dahil etmek zorunlu. Oyun esnasında bir sorunla karşılaşılırsa birbirine saygı çerçevesinde çözüme kavuşturmak zorunlu. Bu becelerilerin hepsini düşündüğümüzde birlikte vakit geçirebilmek, sorunları çözebilmek ve farklı oyunlar için hayal gücünü kullanmak. Bir teneffüs daha fazla ne kadar verimli geçebilirdi ki.